Wat doen we

Montage en demontage van
Montage van metalen frames, apparaten en mechanische apparatuur in alle sectoren.

Industriële verhuizingen
Verhuizingen van industriële afdelingen, ateliers of volledige fabrieken.
Wij stellen teams ter uwer beschikking die gespecialiseerd zijn in de verplaatsing en behandeling van alle types van apparaten, gebruik makend van hijskranen, heftrucks, rollend materieel, takels, enz.

Hijswerken
Een vloot van recente telescopische kranen met hijscapaciteiten van 3 ton tot 100 ton (groter op aanvraag) en autolaadkraan van 15 ton staan tot uw beschikking!

Shutdowns
Doordat wij snel en flexibel kunnen reageren, ondervindt uw productieproces minimaal oponthoud van de werkzaamheden.

Goederenbehandeling
Ons gespecialiseerd team staat ter uwer beschikking voor de verplaatsing en behandeling van alle types van apparaten, gebruik makend van hijskranen, heftrucks, rollend materieel, takels ...

Onderhoud en industriële werktuigkunde
Wij verzekeren het onderhoud, de reparatie, de regeling van uw installaties, en dit in alle sectoren van de industrie.

Beplatingen
Aanbrengen van dak- en wandbeplating voor bedrijfsgebouwen, opslagloodsen, stallen, winkels en kantoorpanden zowel nieuwbouw als renovatie.

Industriële sloopwerken
Algemene en industriële sloopwerken en afbraakwerken van staalconstructies.
Zowel voor uw grotere als kleinere sloopwerken beschikt Hemberg Montage over gemotiveerde medewerkers en aangepaste machines.

Levering eigen materiaal op de werf
Op de werf leveren en werken wij met ons eigen materiaal, materiaal dat tevens periodiek gekeurd wordt. Bij een shutdown of bij werken met een langere termijn wordt een materiaalcontainer geleverd, om zo een vlot verloop van de werken te garanderen.

Levering staal op de werf
Wij staan tevens ook in voor de levering en plaatsing van staalconstructies op de werf. Alles wordt op maat en naar de wensen van de klant gefabriceerd.